Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Як стати професіоналом своєї справи

Переглядів: 1601
22.04.2019 - 08:00

Хто з нас в дитинстві не мріяв стати продавцем тістечок та тортів в затишному магазині, наповненому ароматом запашної кави? Солодка мрія перетворюється в реальність, коли ти працюєш у фірмовому магазині ТМ «Лучіано». Так сталося з Яною Харсійовою та Наталією Барабаш, які наразі проходять стажування за направленням Бахмутського міського центру зайнятості на робочому місці продавця у фізичної особи – підприємця Наталії Степченко, володаркитакої кондитерської крамниці у місті Бахмут.

Молода підприємниця постійно співпрацює з центром зайнятості в питанні організації  професійного навчання безробітних безпосередньо на робочому місці. Наталія сама виступає наставником майбутніх працівників і вважає, що продавцем-консультантом може бути людина, яка вміє розташувати до себе клієнта, знайти підхід до будь-якої людини. «Головне щиро хотіти допомогти покупцеві придбати саме той товар, який його задовольнить», - каже вона, «вміти ненав'язливо підштовхнути клієнта до покупки, працювати так, щоб покупець забажав ще раз прийти саме в наш магазин».

Варто додати, що за 3 місяці 2019 року за направленням Бахмутського міського центру зайнятості підвищили свою кваліфікацію шляхом  стажування безпосередньо на робочому місці за різними професіями та спеціальностями 110 безробітних громадян. 65 роботодавців міста та району (серед яких 41 – приватні підприємці) вже оцінили переваги даної послуги, оскільки мали можливість самостійно підготувати належного фахівця та адаптувати до свого підприємства зі збереженням фонду заробітної платні. Саме тому 92% стажистів були працевлаштовані центром зайнятості одразу після проходження навчання. 

Крім раціонального використання грошей не менш важливим для роботодавців є факт офіційного оформлення стажування через службу зайнятості, що є на сьогодні єдиним законним засобом проведення навчання робітників безпосередньо на робочому місці.

Cпівпраця з центром зайнятості в питанні організації  професійного навчання безробітних безпосередньо на робочому місці.