Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Верховна рада України

Оздоровлення та відпочинок дітей з інвалідністю !

Переглядів: 1012
19.04.2019 - 13:45

В державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек» відбудеться IV тематична зміна з інклюзивним  проектом «Разом заради розвитку», спрямованим на формування толерантного відношення до інклюзії, створення рівних можливостей для дітей з особливими потребами. Зазначену тематичну зміну буде присвячено формуванню гуманістичного ставлення до дітей та дорослих з особливими потребами.

Партнерами у проведенні зміни стануть такі громадські організації, як Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Українське товариство глухих», громадська організація «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток», Національний комітет Червоного Хреста України.

Відповідно до Порядку направлення дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2009 №734 (із змінами) до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів державного бюджету в першочерговому порядку направляються діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в тому числі діти з інвалідністю.

З питання оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в тому числі дітей з інвалідністю необхідно звертатися в Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради за адресою: м.Бахмут, вул.Б.Горбатова,57, каб.№ 12.

Телефон для додаткової інформації: 44-63-99.

Останні статті на сайті