Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Підтримка бізнес – ініціатив

Переглядів: 1308
11.04.2019 - 11:11

Для всіх, хто має на меті відкрити невеликий бізнес (перукарню, пральню, кафе тощо), працювати самостійно або залучити членів своєї родини чи найманих працівників, кращим рішенням буде відкриття приватного підприємництва.

Для  підтримки та розвитку підприємницької ініціативи серед безробітних та працюючого бізнесу в Бахмутському міському центрі зайнятості продовжує працювати  Центр розвитку підприємництва. 10 квітня 2019 року на зустріч з 6 безробітними особами, які зацікавилися перспективою відкриття власної справи та 3 підприємцями завітали представники Бахмутської державної адміністрації, АТ «Ощадбанк» та Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів ПФУ Дмитро Мельдер  проінформував присутніх про необхідність дотримання вимог трудового законодавства, зокрема щодо легальної зайнятості та презентував учасникам заходу веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України. Учасники змогли переглянути можливості веб - порталу: здійснення постійного контролю за даними, що можуть впливати на пенсійні права громадян, перевірка індивідуальних даних, заробітної плати, страхового стажу та сплату роботодавцем коштів до Пенсійного фонду.

Головний економіст АТ «Ощадбанк» Валентина Сааб презентувала присутнім комплексну програму підтримки підприємництва «Будуй своє», створену «Ощадбанком» з метою  підтримки підприємців на різних етапах ведення бізнесу, а також розповіла про програму мікрокредитування малого та середнього бізнесу.

Надалі фахівці служби зайнятості представили присутнім проект підтримки малого та середнього бізнесу Донецької облдержадміністрації, спрямований на залучення суб’єктів підприємництва до реалізації проектів у пріоритетних напрямках діяльності. Детальніше про умови участі в ньому розповіла головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Бахмутської райдержадміністрації Анастасія Явтушенко. Присутнім було надано інформацію про умови фінансування та співфінансування проекту та напрямки діяльності, на які спрямована матеріальна підтримка. Анастасія навела успішні приклади діяльності переможців конкурсу та запропонувала всім, хто  бажає взяти участь у конкурсі, звертатися за допомогою до Бахмутської районної державної адміністрації.

Заступник начальника відділу  профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Галина Сіддікі надала слухачам інформацію про діючі в регіоні  грантові програми міжнародних організацій щодо підтримки та розвитку малого бізнесу, ознайомила присутніх з джерелами отримання корисної для підприємців інформації: додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», онлайн ресурс «Прометеус», відео-контент зі складання бізнес-проекту.

Центр розвитку підприємництва щосереди запрошує скористатися послугами служби зайнятості та її соціальних партнерів всіх, хто планує стати чи вже є підприємцем і має питання щодо відкриття та розвитку малого бізнесу, участі у грантових програмах.

Центр розвитку підприємництва щосереди запрошує скористатися послугами служби зайнятості та її соціальних партнерів всіх, хто планує стати чи вже є підприємцем і має питання щодо відкриття та розвитку малого бізнесу, участі у грантових програмах.Центр розвитку підприємництва щосереди запрошує скористатися послугами служби зайнятості та її соціальних партнерів всіх, хто планує стати чи вже є підприємцем і має питання щодо відкриття та розвитку малого бізнесу, участі у грантових програмах.

Останні статті на сайті