Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Верховна рада України

ПАРК КУЛЬТУРИ ТА ВІДПОЧИНКУ ГОТУЄТЬСЯ ДО ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ

Переглядів: 1845
03.04.2019 - 15:42

34 безробітних громадянина, в тому числі 11 осіб з інвалідністю та одна особа, яка має статус ВПО, відвідали міні-ярмарок вакансій, який пройшов в Бахмутському міському центрі зайнятості 03 квітня 2019 року на замовлення Комунального підприємства «Бахмутський міський парк культури та відпочинку».

В результаті заходу 9 претендентам запропоновано стажування безпосередньо на підприємстві на робочих місцях. На даний час актуальними на підприємстві є вакансії головного інженера, електрика дільниці, чергових атракціонів, квиткового касира та продавця продовольчих товарів.

Відкрила ярмарок заступник директора Бахмутського міського центру зайнятості Олена Павлова, яка презентувала роботодавця, ознайомила присутніх з ситуацією на місцевому ринку праці та його тенденціями, послугами служби зайнятості.

Незабаром відкриє свої атракціони Бахмутський міський парк культури та відпочинку. Напередодні відкриття сезону підприємство звернулось за допомогою в Бахмутський міський центр зайнятості щодо підбору персоналу. У служби зайнятості з підприємством налагоджені тісні партнерські стосунки. Навесні та восени до благоустрою території парку залучаються безробітні громадяни, які в цей період отримують можливість тимчасово вирішити проблему своєї зайнятості.

Директор установи В’ячеслав Костенко розповів про особливості діяльності, графік роботи, умови праці та вимоги до претендентів. Головним завданням парку є організація активного відпочинку, розваг, спілкування людей в сфері дозвілля, розвитку художньої і технічної творчості. Головний бухгалтер закладу Любов Коник особисто поспілкувалась з шукачами роботи. В результаті проведених співбесід роботодавцем відібрані 9 претендентів, яким запропоновано пройти стажування на підприємстві.

Останні статті на сайті