Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Народний жим виявляє сильніших

Переглядів: 1386
01.04.2019 - 08:29

27 березня на стадіоні «Металург» пройшла відкрита особиста першість міста Бахмуту з народного жиму серед юнаків, дівчат , чоловіків  та жінок.

У змаганнях прийняло участь понад 60 атлетів  з загальноосвітніх шкіл, вищих навчальних закладів, спортивних клубів.

Більша кількість учасників показали гарні результати.  Чемпіонами в своїх вагових категоріях стали: Рудковська Софія, Рохлова Софія ( НВК № 11), Галичина Надія, Іваненко Артем, Кудла Роман, Дорових Богдан ( Медичний коледж), Кос’яненко Максим (ЗОШ № 12), Троян Роман (ЗОШ № 18), Алексеєва Ліда, Кудрін Олександр, Голуб Максим (СОК «Металург»).

Ветеран силових видів спорту Мошенко Владислав продовжує радувати своїх прихильників участю у міських змаганнях і на цей раз він здобув золоту медаль. Рекорд Владислава ( 35 підйомів штанги вагою 100 кг.) так і не підкорився молодим спортсменам.  А студент Агро ліцею Галушенко Володимир відновив рекорд міста піднявши штангу 50 кг. 63 рази, це дуже високий показник серед молодих спортсменів.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Вітаємо Бахмутських чемпіонів та бажаємо нових перемог!

 

27 березня на стадіоні «Металург» пройшла відкрита особиста першість міста Бахмуту з народного жиму серед юнаків, дівчат , чоловіків  та жінок.27 березня на стадіоні «Металург» пройшла відкрита особиста першість міста Бахмуту з народного жиму серед юнаків, дівчат , чоловіків  та жінок.27 березня на стадіоні «Металург» пройшла відкрита особиста першість міста Бахмуту з народного жиму серед юнаків, дівчат , чоловіків  та жінок.

Останні статті на сайті