Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Студенти Бахмута змагаються у волейболі

Переглядів: 2529
01.04.2019 - 08:28

З 18 березня по 27 березня у місті Бахмуті, на спортивній базі Медичного коледжу пройшов міський турнір з волейболу серед вищих навчальних закладів.

У змаганнях прийняло участь понад 90 юнаків коледжів  медичного, педагогічного, музичного, індустріального, транспортної інфраструктури та інженерно-педагогічної академії.

Спортивну майстерність та тактичну підготовленість продемонстрували усі учасники, але більш зіграними та наполегливими в прагненні перемогти показали себе волейболісти інженерно-педагогічної академії, на другому місті індустріальний технікум и третє у команди педагогічного коледжу.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Вітаємо Бахмутських чемпіонів та бажаємо нових перемог!

 

З 18 березня по 27 березня у місті Бахмуті, на спортивній базі Медичного коледжу пройшов міський турнір з волейболу серед вищих навчальних закладів.З 18 березня по 27 березня у місті Бахмуті, на спортивній базі Медичного коледжу пройшов міський турнір з волейболу серед вищих навчальних закладів.З 18 березня по 27 березня у місті Бахмуті, на спортивній базі Медичного коледжу пройшов міський турнір з волейболу серед вищих навчальних закладів.