Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

ExportUA

Вдалий професійний вибір

Переглядів: 1046
29.03.2019 - 14:25

28 березня 2019 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості в рамках роботи експериментального проекту Career Hub «Професійне майбутне будуємо сьогодні» завітали до учнів старших класів  ЗОШ  №10 м. Бахмут з метою розширення профорієнтаційної обізнаності школярів, усвідомленого вибору професії та підвищення  мотивації до вибору робітничих професій старшокласників.

Фахівець з профорієнтації Тамара Богдан через інтерактивні вправи сприяла розширенню уявлення про світ професій, з допомогою професіографічних путівників ознайомила школярів з формулою вибору професій «Хочу – Можу - Треба». Учні отримали детальну інформацію про веб-базовану платформу «Моя професія - консультаційна мережа», ознайомилися  з можливостями даного інтернет - ресурсу. Бажаючі змогли зареєструватися на платформі для поглибленого профдіагностичного тестування в зручний час.

 Фахівець з профорієнтації Оксана Мавріна разом з учнями спробували увійти на додаток на андроїд « Центр профорієнтації» та на практиці переглянули його можливості для школярів, що визначаються з власним професійних майбутнім.

Наприкінці зустрічі фахівці центру зайнятості нагадали учням, що триває ФОТО - CHALLENGE «Професії моєї родини», обговорили з дітьми професії батьків з точки зору їх актуальності для місцевого ринку праці

28 березня 2019 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості в рамках роботи експериментального проекту Career Hub «Професійне майбутне будуємо сьогодні» завітали до учнів старших класів  ЗОШ  №10 м. Бахмут 28 березня 2019 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості в рамках роботи експериментального проекту Career Hub «Професійне майбутне будуємо сьогодні» завітали до учнів старших класів  ЗОШ  №10 м. Бахмут