Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Нова розробка Донецької обласної служби зайнятості

Переглядів: 1357
29.03.2019 - 08:53

Фахівці Донецької обласної служби зайнятості розробили та впровадили інтерактивну карту вакансій з використанням «Google maps». Послуга дозволяє дистанційно за допомогою гаджетів чи комп’ютера отримати інформацію щодо актуальних вакансій у містах та районах області, умов праці, вимог роботодавця та контактів рекрутерів центрів зайнятості.

«Ця карта розроблена для зручності надання послуг як для мешканців регіону, так і для внутрішньо переміщених осіб. За допомогою цієї карти пошукач з легкістю може переглянути бажану для нього вакансію у будь-якому місті чи районі Донецької області. І не важливо знаходиться він у Краматорську, Мар’їнці або у іншому місті країни чи закордону», – говорить директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко.

Використання сервісу безкоштовне. Вакансії можна переглянути на офіційній сторінці Донецької обласної служби зайнятості Фейсбук https://www.facebook.com/donemployment/ або на сайті https://don.dcz.gov.ua. Для більш детальної інформації треба натиснути на назву потрібного центру зайнятості, який переведе на карту його розташування з гео-відмітками усіх актуальних вакансій на теперішній час.

Наразі на карті можна переглянути вакансії вже у 21 місті та районі області. Міськими та районними центрами зайнятості була оброблена велика кількість інформації, яка об’єднана в єдину систему.

В подальшому інтерактивна карта з використанням «Google maps» буде доповнена електронними паспортами роботодавців з детальною інформацією про кожного з них.

Останні статті на сайті