Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Новий формат акції «Випускник»

Переглядів: 1616
27.03.2019 - 12:54

22 березня 2019 в Бахмуті акція «Випускник» проходила в незвичайному форматі - в рамках роботи міського форуму з ораторського мистецтва «Студентський світ без кордонів» на базі Навчально-наукового  професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії.

Під час форуму ораторське мистецтво розглядалось як інструмент в багатьох сферах людської діяльності , в тому числі і професійній.

 Фахівець  з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Ксенія Насонова розглянула створення відео резюме як одну з практичних форм ораторського мистецтва та надала детальну інформацію стосовно створення «Кадрового резерву» для студентів випускних курсів.

Переваги відео-резюме, як і коли його використовувати та як зробити його якісним і цікавим, а також, як відшліфувати навички самопрезентації  студенти могли дізнатись із переглянутого відеоролика. Бажаючі отримали можливість відзняти відео резюме безпосередньо під час заходу та переглянути його разом з іншими учасниками форуму, або звернутися безпосередньо в Бахмутський міський центр зайнятості для зйомок презентаційного відеоролику .
Наприкінці заходу фахівець запросила бажаючих скористатися додатком на андроїд «Центр профорієнтації» та надала інформацію про інші послуги служби зайнятості для студентської молоді.

22 березня 2019 в Бахмуті акція «Випускник» проходила в незвичайному форматі - в рамках роботи міського форуму з ораторського мистецтва «Студентський світ без кордонів» на базі Навчально-наукового  професійно-педагогічного інституту Української інженерно-22 березня 2019 в Бахмуті акція «Випускник» проходила в незвичайному форматі - в рамках роботи міського форуму з ораторського мистецтва «Студентський світ без кордонів» на базі Навчально-наукового  професійно-педагогічного інституту Української інженерно-