Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 42 гостя.

ExportUA

Чемпіонат Донецької області з волейболу

Переглядів: 2585
26.03.2019 - 15:10

21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.

У впертій боротьбі серед  команд міст Краматорську, Покровську, Севрську, Соледару, Лиману, Бахмуту волейболісти, КДЮСШ №1 м. Бахмута, стали другими, уступів чемпіонське звання команді Покровська та обігравши команду Лиману, яка посіла 3 місце.

21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.21-24 березня у м. Бахмуті, в ігровому залі стадіону «Металург»  пройшли змагання обласного чемпіонату з волейболу  серед юнаків 14 років та молодше.