Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Урядовий портал

Чемпіонат області «Шукаємо таланти»

Переглядів: 1247
25.03.2019 - 10:59

23 березня в легкоатлетичному манежі спортивного комплексу «Металург» м. Бахмута пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики  серед юнаків та дівчат  2006, 2007, 2008 років народження  «Шукаємо таланти».

В урочистому відкритті змагань начальник Управління з питань фізичної культури та спорту та президент федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис у своєму вітальному слові відзначив, що йому дуже приємно бачити стільки дівчат та хлопчиків які полюбляють легку атлетику і він вірить в те, що самі цілеспрямовані і дисципліновані спортсмени обов’язково досягнуть великих успіхів. Віктор Мілентійович також привітав учасників змагань і побажав показати всім свої найкращі результати.

На цьому чемпіонаті юні легкоатлети змагалися у таких видах програми як метання дитячого списа,  стрибки у довжину, у висоту, біг 60 м з/б, 60 м., 150 м., 300 м., 600 м...

В змаганнях взяли участь – понад 300 хлопчиків та дівчат з команд  міст Лисичанська, северодонецька, Дружківки, Торецька, Мірнограда, Костянтинівки, Бахмута, Слов’янська, Покровська, Великої Новосіловки та інших міст Донецької області. Чемпіони змагань та призери були нагороджені пам’ятними призами федерації легкої атлетики Донецької області, грамотами та медалями управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»Чемпіонат області «Шукаємо таланти»