Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Урядовий портал

Засідання колегії при Управління з питань фізичної культури та спорту

Переглядів: 1314
25.03.2019 - 10:54

21 березня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, на якому обговорювалися подальші шляхи розвитку, ключові орієнтири, пріоритетні напрямки і завдання  що стоять перед фізкультурно-спортивної громадськістю міста.

Порядок денний: 1. Про внесення змін до списку стипендіатів на отримання у 2019 році стипендій Бахмутської міської ради провідним спортсменам  міста за значні досягнення в спорті.

Доповідач: Лис В.М. – начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (далі – Управління).

2. Про стан та розвиток олімпійських та неолімпійських видів спорту на території Бахмутської міської ради (аналіз ефективності розвитку, найбільш перспективних видів спорту).

Доповідач: Скирда Ігор Володимирович - директор комунального позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька    спортивна    школа    № 1 Бахмутської міської ради;

3. Про організацію та проведення на території м. Бахмута Всеукраїнського місячника  «Спорт для всіх – спільна турбота» (створення умов та забезпечення високого рівня організації ).

Доповідач: Абакумов Олексій Савелійович - директор комунального закладу   спортивно-оздоровчого профілю -  «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради».            

4. Про популяризацію серед населення оздоровчої рухової активності. Про про впровадження в роботу  плану «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» у м. Бахмуті.

Доповідач: Радіонова Наталія Сергіївна - заступник голови колегії, головний спеціаліст Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

5. Про підсумки роботи Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради за 2018 рік (аналіз результативності роботи Управління).

Доповідач: Лис Віктор Мілентійович - голова     колегії,  начальник Управління з питань    фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

На колегії виступали: начальник Управління Лис В.М., директор спортивної школи Скирда І.В, головній спеціаліст Управління  Радіонова Н.С., директор «Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Абакумов О.С..            

- які підвели підсумки та проаналізували досягнення за 2018 рік, роботу Управління та його підпорядкованих закладів. Начальник Управління Лис В.М ознайомив присутніх з новими напрямками роботи Управління на 2019 рі к

Члени Колегії одноголосно підтримали нові орієнтири роботи Управління з питань фізичної культури та спорту і його структурних підрозділів на 2019 рік.

Засідання колегії при Управління з питань фізичної культури та спортуЗасідання колегії при Управління з питань фізичної культури та спортуЗасідання колегії при Управління з питань фізичної культури та спорту