Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 89 гостей.

ExportUA

Екскурсія-подорож до професій швацького виробництва

Переглядів: 1493
22.03.2019 - 13:22

21 березня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості  стартував проект «Подіум», що проводиться в рамках  експериментального проекту з кар’єрного  консультування учнівської та студентської молоді Career Hub «Професійне майбутне будуємо сьогодні», завдання  якого популяризувати професії, які актуальні на місцевому ринку праці, сприяти кар’єрному розвитку молоді – від шкільної лави до успішної реалізації в  професії .

25 учнів  старших  класів загальноосвітньої школи №3 м.Бахмут завітали на тревел-екскурсію до приватного підприємства виробночо- комерційної фірми «Флаттер». ППВКФ «Флатер» - підприємство з історією, підприємство що розвивається та має сталий попит на найманих працівників на ринку праці, а професії швацького виробництва гарантують успішне професійне майбутнє та фінансову стабільність в рідній України.

Директор підприємства Ольга Вовк цікаво та пізнавально  розповіла школярам про роботу підприємства. Керівник порівняла роботу підприємства з виступом великого оркестру, де загальний  результат залежить від якісної та злагодженої роботи кожної виробничої ланки .Завідувач виробництва Наталя Смолоусова провела учнів по виробничим цехам для знайомства з повним виробничим циклом: починаючи від розкрою  деталей, виготовлення одягу та закінчуючи пакуванням готових виробів. Учні спостерігали за роботою закрійників, швачок, налагоджувальників  швацького устаткування безпосередньо на робочому місці , а найсміливіші спробували самостійно ставити застібки в готові вироби ,зробили справжню строчку на швацькій машинці. Фахівець Бахмутького міського центру зайнятості Галина Сіддікі, за допомогою професіографічних путівників,  ознайомила школярів  з загальною характеристикою цих професій , розповіла  про вимоги  даних професій до психофізіологічних особливостей людини, проінформувала щодо особливостей професійної підготовки , а для більш детальної інформації про ці та інші професії школярі спробували  дізнатися на додатку на андроїд «Центр профорієнтації».

Фахівець центру зайнятості Тамара Богдан акцентувала увагу школярів на формулі для вдалого професійного вибору «Хочу-Можу-Треба» та можливості проходження безкоштовного поглибленого профдіагностичного тестування з використанням новітнього онлайн-ресурсу державної служби зайнятості  веб- базованої платформи «Моя професія: консультаційна мережа». Фахівці служби зайнятості запросили школярів на наступну тревел-екскурсію до професій швацького виробництва , але вже до навчального закладу - Бахмутського центру професійно- технічної освіти , що готує фахівців для даної галузі.

25 учнів  старших  класів загальноосвітньої школи №3 м.Бахмут завітали на тревел-екскурсію до приватного підприємства виробночо- комерційної фірми «Флаттер». ППВКФ «Флатер» - підприємство з історією, підприємство що розвивається та має сталий попит на найЕкскурсія-подорож до професій швацького виробництваЕкскурсія-подорож до професій швацького виробництва

Останні статті на сайті