Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 121 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

У Бахмуті змагалися найсильніші металурги і гірники

Переглядів: 1677
20.03.2019 - 08:39

16 березня в Бахмуті на стадіоні «Металург» стартував другий етап XXVII Робочої Спартакіади Донецької обласної організації профспілки металургів і гірників України з волейболу та гирьового спорту. Робоча Спартакіада ​​ проводиться з 10 видів спорту, 8 з яких ідуть в залік підприємствам. 

Перед початком змагань відбулося урочисте відкриття Спартакіади, парад команд, вручення короваїв, виступ голови профспілкового комітету ДОО ПМГУ Любові Кобзєвої. Вітаючи спортивні команди ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат», ПАТ «Дружківський метизний завод», ПрАТ «Авдіївський коксохімічний завод», ТОВ НВО «Інкор і Ко», ПрАТ «Новотроїцьке рудоуправління», вона зазначила, що розвиток робочого спорту є одним з пріоритетних напрямків, запорукою міцного здоров'я працівників підприємств, відмінним мотиваційним фактором стимулювання молоді  до здорового способу життя і систематичних занять фізичною культурою і спортом.

У впертій боротьбі серед гирьовиків перше місце дісталося Авдіївським коксохімікам, друге - Часівоярському вогнетривкому, третє місце вибороли Дружківські метизники і на четвертому - спортсмени ТОВ НВО «Інкор і Ко».

У змаганнях з волейболу місця розподілилися наступним чином: перше місце - команда ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат», друге місце - команда ПрАТ «Дружківський метизний завод», третє місце посіли  волейболісти ПрАТ «Авдіївський коксохімічний завод», четверте - команда Новотроїцького рудоуправління, п'яте - ТОВ НВО «Інкор і Ко ».

За підсумками змагань спортивні команди, які перемогли в змаганнях, були нагороджені

16 березня в Бахмуті на стадіоні «Металург» стартував другий етап XXVII Робочої Спар-такіади Донецької обласної організації профспілки металургів і гірників України з волей-болу та гирьового спорту. 16 березня в Бахмуті на стадіоні «Металург» стартував другий етап XXVII Робочої Спар-такіади Донецької обласної організації профспілки металургів і гірників України з волей-болу та гирьового спорту. 16 березня в Бахмуті на стадіоні «Металург» стартував другий етап XXVII Робочої Спар-такіади Донецької обласної організації профспілки металургів і гірників України з волей-болу та гирьового спорту. 16 березня в Бахмуті на стадіоні «Металург» стартував другий етап XXVII Робочої Спар-такіади Донецької обласної організації профспілки металургів і гірників України з волей-болу та гирьового спорту. 16 березня в Бахмуті на стадіоні «Металург» стартував другий етап XXVII Робочої Спар-такіади Донецької обласної організації профспілки металургів і гірників України з волей-болу та гирьового спорту. 16 березня в Бахмуті на стадіоні «Металург» стартував другий етап XXVII Робочої Спар-такіади Донецької обласної організації профспілки металургів і гірників України з волей-болу та гирьового спорту. 16 березня в Бахмуті на стадіоні «Металург» стартував другий етап XXVII Робочої Спар-такіади Донецької обласної організації профспілки металургів і гірників України з волей-болу та гирьового спорту.

Останні статті на сайті