Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 327 гостей.

Донецька обласна рада

Відбулася зустріч представників скаутської організації з молоддю міста Бахмут

Переглядів: 1074
18.03.2019 - 14:21

16 березня 2019 року на базі бібліотеки-філії №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулася зустріч представників Національної скаутської організації України «ПЛАСТ» з учнівською та студентською молоддю міста Бахмут. 

“Пласт” – найбільша та найстаріша українська скаутська організація, яка діє у багатьох країнах світу та об’єднує пластунів України й української діаспори. В Україні кількість пластунів налічує понад 10 000 осіб. У “Пласті” розвивають лідерство, фізичну вправність, творчі здібності та зберігають вірність традиціям.

Під час заходу представники організації «ПЛАСТ» представили присутнім основні напрями діяльності своєї організації. Вони розповіли про скаутський рух взагалі та в Україні зокрема, а також продемонстрували деякі методи роботи з дітьми, які використовуються в організації. Діти довідалися  про дві невід’ємних складових організації – це початкові туристичні знання та активні розвиваючі ігри на логіку, мислення, інтуїцію. Пластуни також розповідали про мандрівки Україною та світом, наметові табори, спортивні змагання.

Під час презентації учасникам зустрічі були представлені паперові та відео-матеріали, які ілюструють діяльність Національної скаутської організації України «ПЛАСТ».

Стати скаутом насправді дуже просто. Головне треба мати бажання. Маємо надію, що ряди пластунів нашого міста поповняться новими членами. Адже сучасна молодь повинна бути активною та цілеспрямованою.

16 березня 2019 року на базі бібліотеки-філії №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулася зустріч представників Національної скаутської організації України «ПЛАСТ» з учнівською та студентською молоддю міста Бахмут.  16 березня 2019 року на базі бібліотеки-філії №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулася зустріч представників Національної скаутської організації України «ПЛАСТ» з учнівською та студентською молоддю міста Бахмут.  16 березня 2019 року на базі бібліотеки-філії №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулася зустріч представників Національної скаутської організації України «ПЛАСТ» з учнівською та студентською молоддю міста Бахмут.  16 березня 2019 року на базі бібліотеки-філії №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулася зустріч представників Національної скаутської організації України «ПЛАСТ» з учнівською та студентською молоддю міста Бахмут.  16 березня 2019 року на базі бібліотеки-філії №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської ЦБС відбулася зустріч представників Національної скаутської організації України «ПЛАСТ» з учнівською та студентською молоддю міста Бахмут.