Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Святкування Масляної

Переглядів: 1846
12.03.2019 - 14:03

Учні Школи мистецтв м.Бахмута прийняли участь у заходах до святкування Масляної, які відбулись на Площі Свободи.

Погода останнього дня Масляної показала свою примху у вигляді дощу. Однак, це не стало на заваді традиційним веселощам та розвагам.

Народне гуляння супроводжувалося веселими конкурсами, вікторинами та іграми. А концертна програма від творчих колективів БМЦКтаД ім.Є.Мартинова та Школи мистецтв м.Бахмута створила атмосферу і колорит справжнього українського свята з усіма його традиціями.

На святковому ярмарку містяни також мали змогу придбати продукти харчування та різноманітні особисто виготовлені роботи.

Учні Школи мистецтв м.Бахмута прийняли участь у заходах до святкування Масляної, які відбулись на Площі Свободи.Учні Школи мистецтв м.Бахмута прийняли участь у заходах до святкування Масляної, які відбулись на Площі Свободи.Учні Школи мистецтв м.Бахмута прийняли участь у заходах до святкування Масляної, які відбулись на Площі Свободи.Учні Школи мистецтв м.Бахмута прийняли участь у заходах до святкування Масляної, які відбулись на Площі Свободи.Учні Школи мистецтв м.Бахмута прийняли участь у заходах до святкування Масляної, які відбулись на Площі Свободи.