Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Свято Масляної в школі № 10

Переглядів: 1054
12.03.2019 - 13:45

Велика шкільна родина Бахмутської школи №10 провела свято Масляної, яке відзначається протягом останнього тижня перед Великим постом.

Знайомство з народними традиціями – важлива частина виховної роботи як у сім’ї, так і в закладі освіти. Символічно святкування Масляної в цьому році співпало з початком місячника родинно-сімейного виховання. На шкільному подвір’ї зібралися учні, вчителі, батьки, мешканці мікрорайону. 

Відкриття свята Масниці - подія, яка об’єднує школу й родину. Для дітей (особливо молодшого віку) дуже важливо, щоб їх мама й тато брали участь у шкільному житті. Це дає привід для гордості за своїх батьків, а значить, і для самоствердження в дитячому колективі. Свято Масляної (або проводи зими) символізує початок нового етапу в житті природи та сім’ї і є яскравою і незабутньою для дітей подією.

Лунали традиційні веснянки у виконанні шкільного ансамблю під супровід народних інструментів. Ведучі проводили цікаві ігри та танцювальні розваги. Та головне – це ярмарок, на якому і жвава торгівля, і частування, і реклама. Діти будь-якого віку виявили і підприємливість, і фінансову компетентність, а до неї і чуйність, і бажання поділитись, пригостити товаришів. Завершився захід частуванням млинцями, пиріжками й тістечками в класах за чашкою чаю разом із батьками.

І хоча погода була не зовсім ще весняна, але яскраві емоції, піднесення і грайливий настрій залишаться в пам’яті надовго й допоможуть пришвидшити прихід весни.

Велика шкільна родина Бахмутської школи №10 провела свято МасляноїВелика шкільна родина Бахмутської школи №10 провела свято МасляноїВелика шкільна родина Бахмутської школи №10 провела свято МасляноїВелика шкільна родина Бахмутської школи №10 провела свято МасляноїВелика шкільна родина Бахмутської школи №10 провела свято МасляноїВелика шкільна родина Бахмутської школи №10 провела свято МасляноїВелика шкільна родина Бахмутської школи №10 провела свято Масляної