Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Фінал шашкового турніру вихованців дитячих садків Бахмута

Переглядів: 970
04.03.2019 - 09:13

28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.

За ініціативою Управління освіти  шостий раз поспіль проводиться  міський шашковий  турнір  «Веселі дамки»  для вихованців дитячих садків.  Ця робота  організована з метою розширення системи варіативної складової освіти у дошкільних установах, формування шашково-ігрової компетенції дошкільників, сприяння їх інтелектуальному розвитку, пошуку та підтримки талановитих вихованців, створення умов для самореалізації особистості. Уже третій рік спонсором турніру традиційно виступив засновник благодійного фонду «ДАР» Дмитро Рева, який завжди підтримує  дошкільну галузь освіти.

Протягом січня-лютого 2019 проводилися відбіркові тури в дитячих садках та на освітніх округах. Головним суддею  була майстер спорту міжнародного класу  по шашкам Людмила Ведерко.  

У фіналі  на шашкових полях розгорнулися справжні баталії, вихованці змагалися в чесному бою на індивідуальну  першість. Учасники турніру під час гри проявили не тільки кмітливість, увагу, але й витримку, впевненість у своїх силах, а головне – гідно боролися за перемогу. Інтелектуальні здібності та вольові якості дітей зміг оцінити спонсор турніру Дмитро Рева під час сеансу одночасної гри з переможцями. Від благодійного фонду «ДАР»  усі гравці  фіналу були нагороджені іграшками, сім’ї   фіналістів отримали торти.

Начальник Управління освіти Бахмутського міської ради Марина Рубцова привітала і нагородила дипломами переможців турніру Щербіну Поліну (заклад дошкільної освіти №40 «Посмішка»),  Тимофєєнко Кирила (заклад дошкільної освіти №25 «Дзвіночок»). У своєму виступі вона відмітила, що пишається педагогами дошкілля , які сьогодні відроджують  традиції інтелектуальних ігор та родинного спілкування, готуючи дітей до навчання в  Новій українській школі.

Дитячі колективи закладів дошкільної освіти «Оленка»,  «Кріпиш», «Райдуга», «Ведмежатко», «Ясочка» прийшли підтримати юних шашкістів спортивними, вокальними та танцювальними номерами, за що отримали  від спонсора солодощі  та  розвиваючі ігри.

Бажаємо  юним шашкістам  яскравих партій і комбінацій, фантастичних задумів і блискучих ходів, а головне - впевненості у своїх силах!

28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.28 лютого в Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фінал VІ шашкового турніру.