Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Академія цікавих мистецтв»

Переглядів: 2299
28.02.2019 - 16:10

27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв».

Цього разу її головною темою стала епоха Романтизму.

Надзвичайна епоха була яскраво представлена творчістю композиторів Ф.Шопена, Е. Гріга, Й.Брамса, Ф.Шуберта, Ф.Мендельсона, М.Лисенка, П.Чайковського; літературних романтиків О.Пушкіна, М.Лермонтова,В.Гюго.,О.Дюма, братів Грим; майстрів живопису Ф.Гойі, К.Фридриха, К.Брюллова, І.Айвазовського, Д.Констебла, Е.Делакруа та інших.

Долучитись до прекрасного світу Романтизму, перегорнути сторінки історії, дізнатись про цікаві моменти з життя видатних людей, послухати музичні шедеври та переглянути полотна живописців присутнім допомагали учні художнього відділення та відділу МТД, а також ведуча Академії Нестеренко К.І..

Цікавий, насичений відеоряд, музичні номери у виконанні учнів та викладачів школи, а також творчі роботи учнів художнього відділення стали прикрасою заходу та допомогли кращому сприйняттю представленого матеріалу.

Музичні перлинки - блискавичне «Скерцо» Й.Брамса у виконанні камерного ансамблю Ю.Сисенко та Н.Коломойцевої, ліричний «Ноктюрн» Ф.Шопена у виконанні М.Тютюнника додали ще більшого романтичного колориту.

Родзинкою виступів став «Вальс квітів» П.І.Чайковського у виконанні вокально- інструментального ансамблю викладачів, який поєднав у собі фортепіано. народні інструменти та спів.
А ось пісня Оксани з опери М.Лисенка «Наталка Полтавка» надзвичайно натхненно прозвучала у виконанні Оксани Андрєєвої.

Епоху Романтизму представлено. Чекаємо на наступну подорож.

27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»27 лютого в Школі мистецтв м.Бахмута відбулась традиційна «Академія цікавих мистецтв»