Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Підтримуємо підприємницькі ініціативи

Переглядів: 2517
28.02.2019 - 08:52

27 лютого цього року в  Центрі розвитку підприємництва  Бахмутського міського центру зайнятості на чергову зустріч з представниками малого бізнесу та майбутніми підприємцями  були запрошені головний економіст відділу мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» Павло Лущик, головний державний інспектор  Бахмутської державної податкової інспекції Бахмутського управління Державної фіскальної служби у Донецькій області Наталя Бережна та спеціальна гостя – приватний підприємець Ірина Жабіна, яка організувала власну справу за допомогою служби зайнятості.

Павло Лущік презентував присутнім комплексну програму підтримки підприємництва АТ «Ощадбанк» «Будуй своє», яка спрямована на  підтримку підприємців на різних етапах розвитку бізнесу. Окремо Павло звернув увагу учасників тренінгу на новий продукт банку «Програма мікрокредитування», розповів про критерії та умови її надання.

Основний час тренінгу цього разу був присвячений питанням оподаткування. Наталя Бережна  детально проконсультувала учасників заходу щодо видів оподаткування малого бізнесу в Україні, перехід з одного виду оподаткування на інший; оформлення на роботу найманих працівників по  трудовому договору та договору  цивільно- правового характеру; нарахування зарплати найманим працівникам.

Заступник начальника відділу  профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Галина Сіддікі надала слухачам інформацію про діючі в регіоні  грантові програми міжнародних організацій щодо підтримки та розвитку малого бізнесу, ознайомилися з джерелами отримання корисної для підприємців інформації: додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», он лайн ресурс «Прометеус», відео-контент зі складання бізнес-проекту.

Далі, спеціальна гостя тренінгу  Ірина Жабіна презентувала свій бізнес. В минулому безробітна переселенка із Луганська, а зараз  - успішна бізнес-вумен, власниця майстерні з пошиву постільної білизни «Бахмутська швачка». Ірина поділилася з учасниками тренінгу досвідом в питаннях розвитку малого  бізнесу, звернула увагу  присутніх на те, що саме знання отримані в центрі зайнятості допомогли їй як на самому старті організації власної справи, так і в подальшому в період впровадження господарської діяльності. Бізнес-вумен надала поради зацікавленим учасникам заходу  з питань практичної реалізації бізнес-ідей.

Запрошуємо всіх кого цікавлять питання розвитку підприємницьких ініціатив до співпраці на нашому дискусійному майданчику щосереди з 10 до 13-00 в  Бахмутському міському центрі зайнятості.

27 лютого цього року в  Центрі розвитку підприємництва  Бахмутського міського центру  зайнятості відбулась  чергова зустріч з представниками малого бізнесу та майбутніми підприємцями27 лютого цього року в  Центрі розвитку підприємництва  Бахмутського міського центру  зайнятості відбулась  чергова зустріч з представниками малого бізнесу та майбутніми підприємцями