Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Презедент України

У Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи України

Переглядів: 1329
22.01.2019 - 14:14

100  років тому, 22 січня 1919 року, сталася важлива подія в житті українського народу – проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

Вперше за багато століть об’єдналися  дві частини єдиної Української держави. Саме тоді наш український народ почав робити перші кроки, щоб разом у вільній країні відродити власну  історію, рідну мову, багату духовну культуру та разом збудувати сильну державу.  

22 січня 2019 року, в День Соборності України в Бахмуті у центральному парку пройшла обласна патріотична акція «Свято єднання».

На акцію зібралися представники громад Донеччини, Донецької обласної державної адміністрації, штабу ООС, Бахмутської міської ради, учнівська та студентська молодь, військовослужбовці, представники установ, громадських організацій, жителі та гості міста.

На початку заходу присутніх привітали голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Куць, генерал-лейтенант Сергій Наєв -командувач Об`єднаних сил та Бахмутський міський голова Олексій Рева який у своєму виступі зазначив, що реальна соборність України сьогодні означає не лише єдність українських земель у складі держави.

«Соборність це й громадянське порозуміння, європейській вибір розвитку, висока обороноздатність, сильна економіка, єдина віра, мова та впевненість у нашій перемозі - ті принципи, що закладені в основу політики Президента України Петра Порошенка, виборюються щодня воїнами української армії, реалізуються в наших громадах за підтримки Донецької обласної державної адміністрації!», - зазначив Олексій Рева.

Після промов гостей свята учасники акції висловили спільне бажання повернення тимчасово окупованих територій, разом заспівали державний гімн та розгорнули великий прапор України на знак єдності нашої держави.

У Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи УкраїниУ Бахмуті пройшов захід з нагоди Дня Соборності і Свободи України