Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відбулось засідання комісії з питань Бюджету участі

Переглядів: 1434
18.01.2019 - 15:53

18 січня 2019 року в приміщенні адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулось засідання комісії з питань Бюджету участі, за участю головних розпорядників бюджетних коштів по проектам.

Після детального обговорення та ознайомлення зі звітами про аналіз відповідності проектів які були надані структурними підрозділами, було прийнято рішення про відмову в участі наступним проектам:

  • № 23 «Дім Книги на Донбасі важливіший 20 танків», відповідно до підпункту 9.11 пункту 9 Положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) м. Бахмута (реалізація проекту планується на землях або об’єктах приватної форми власності (крім ОСББ);
  • № 30 «Безпечний комітет», найменування товарів, які автор включив до бюджету проекту (співфінансування) не відповідає категорії (типу) і цілям проекту;
  • № 32 «Якісні модулі для перетримки тварин-крок до сучасного стерилізаційного центру» не завершено реалізацію попереднього проекту.

Важливо! Під час визначення учасників «Бюджету участі», які пройшли конкурсний відбір,  член комісії Наталя Дроздова не брала участі у голосуванні за проекти № 20 «Навчання – світло. Заміна світильників на світлодіодні в ЗОШ №10» та № 21 «Академія умілих кравчинь» через конфлікт інтересів.

Шановна громадо! Запрошуємо долучитися з 21 січня 2018 року до підтримки проектів за які Ви вболіваєте за посиланням: http://bahmut.pb.org.ua/ або у паперовому варіанті у пункті супроводу за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, 44, адміністративна будівля Бахмутської міської ради,  кабінет 115, для голосування необхідно мати при собі паспорт громадянина України.

Останні статті на сайті