Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Урядовий портал

Розпочинається реєстрація на пробне ЗНО

Переглядів: 2820
04.01.2019 - 15:13

Як і в попередні роки, пробне ЗНО в Бахмуті буде проводитись з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом завдань, порядком доступу учасників до пункту тестування та робочого місця.

Участь у пробному ЗНО є однією зі складових підготовки до тестування. Завдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідатимуть програмам зовнішнього оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є наближеною до процедури проведення основного ЗНО.

Зареєструватись для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна на сайті Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти (https://test.dn.ua). Реєстрація триватиме з 8 до 31 січня 2019 року.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість одного тестування для одного учасника складає 139 грн.

Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури (16 березня), а також у одному із запропонованих предметів за вибором (23 березня): з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Для учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки, на яких до 25 лютого буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом — результати тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учасникові потрібно буде занести свої відповіді на спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни.

Нагадуємо, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Також результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Останні статті на сайті