Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 192 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають у м. Бахмут»

Переглядів: 638
26.12.2018 - 10:11

22 грудня 2019 року, на базі Бахмутської центральної міської бібліотеки відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут», який реалізується в рамках Конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства м. Бахмут у 2018 році.

Голова громадської організації відокремлений підрозділ «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» в Донецькій області та автор проекту Тетяна Львова на початку заходу виступила перед присутніми з вступним словом та поздоровленням з різдвяними святами.

Участь в тренінгу взяло 10 дітей та їх батьки. Спілкування присутніх було теплим та невимушеним, адже саме через творчість дитина може найповніше виразити себе, в процесі створення вона розвивається, долає психологічні труднощі, може відчути успіх та цінність  своїх дій.

Захід спрямовано на поліпшення психологічного та морального стану дітей після перенесення посттравматичного розладу шляхом залучення фахівця з дитячої психології.

Реалізація вищезазначеної програми відбулась за умов спів фінансування з міського бюджету та залучених коштів громадською організацією.

Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут»Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут»Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут»Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут»Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут»Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут»Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут»Відбулась презентація проекту «Оздоровчо-психологічний курс заходів, спрямований на відновлення психологічного та емоційного стану дітей із сімей інвалідів-ветеранів АТО, які мешкають  у м. Бахмут»