Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 278 гостей.

Підтвердження звання «Народний» та «Зразковий»

Переглядів: 1982
22.12.2018 - 14:22

20 грудня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбувся захід по підтвердженню звань творчих колективів Школи мистецтв: Зразкового дитячого колективу «Оркестр народних інструментів» (керівник Шаповалов О.В.) та Народного аматорського колективу Камерний хор «Елегія» (керівник Костанда Г.В.)

Виступи оцінювала комісія управління культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації, у складі: Певна А.В. – начальник управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації, Шмельова С.В. – заступник начальника управління культури та туризму Донецької облдержадміністрації, Ловягін А.В. – в.о. директора Комунальної установи культури «ДОНЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ», Андрєєва Л.М. – начальник Управління культури Бахмутської міської ради.

Одночасно з колективами Школи мистецтв міста Бахмута підтвердження звання народного аматорського колективу пройшов Хор ветеранів заводу по обробці кольорових металів Комунального закладу культури «Бахмутський міський народний Дім» керівником та концертмейстером якого є викладачі Школи мистецтв Шаповалов О.В. та Виноградова А.В..

Вітаємо учасників колективів та їх керівників з яскравим, натхненним виступом та позитивними відгуками комісії. З нетерпінням чекаємо на результати…

Підтвердження звання «Народний» та «Зразковий»Підтвердження звання «Народний» та «Зразковий»Підтвердження звання «Народний» та «Зразковий»Підтвердження звання «Народний» та «Зразковий»Підтвердження звання «Народний» та «Зразковий»Підтвердження звання «Народний» та «Зразковий»Підтвердження звання «Народний» та «Зразковий»

Останні статті на сайті