Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Урядовий портал

У рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» учні Донеччини отримали україномовні шкільні підручники від Петра та Марини Порошенків

Переглядів: 1391
20.12.2018 - 17:49

20 грудня 2018 року в рамках візиту Президента України Петра Порошенко та його дружини Марини Порошенко у навчальні заклади північних районів Донецької області передано 14 тисяч україномовних шкільних підручників.

Під час візиту до Бахмутської загальноосвітньої школи №2 фонд Порошенка передав очільникам громад Донеччини підручники з «Біології», «Української мови»,  «Математики», «Алгебри», «Геометрії», «Хімії», «Фізики»,  «Інформатики», «Всесвітньої історії», «Історії України», «Зарубіжної літератури», «Географії», «Природознавства» та інших предметів.

«Тільки подивіться у очі цих дітей – це наше майбутнє, і всі повинні бачити що наше майбутнє у надійних руках, що наші діти – захищені» - заначив Петро Порошенко та виразив вдячність освітянам за велику справу – допомогу державі у вихованні патріотичної освіченої молоді.

Марина Порошенко у своїй промові розповіла, що така ініціатива  виникла в Міжнародний день миру, коли Донецька область долучилася до національного проекту Марини Порошенко «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Під час спілкування дружини Президента з дітьми Слов’янської школи-інтернату №1 з'ясувалося, що в більшості шкіл регіону навчання проводиться за російськомовними підручниками.

«Ми домовилися зі старшокласниками, що вони обов’язково отримають від Фонду Порошенка україномовні підручники, щоб встигнути гарно підготуватися до ЗНО. Це дасть їм можливість навчатися в українських університетах і здобувати професію», – сказала Марина Порошенко.

Дружина Президента подякувала керівництву області за те, що вони оперативно надали інформацію про необхідну кількість шкільних підручників

Усього в рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» було придбано 30 тисяч україномовних шкільних підручників на суму 2,2 млн гривень для учнів Донеччини. Напередодні, 17 грудня, Перша леді перебувала з візитом у Волновасі та Маріуполі, де передала 16 тисяч підручників у навчальні заклади південних та центральних районів області.

Також  з нагоди Дня Святого Миколая подружжя Порошенко передали учням молодших класів солодкі подарунки.

У рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» учні Донеччини отримали україномовні шкільні підручники від Петра та Марини ПорошенківУ рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» учні Донеччини отримали україномовні шкільні підручники від Петра та Марини ПорошенківУ рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» учні Донеччини отримали україномовні шкільні підручники від Петра та Марини ПорошенківУ рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» учні Донеччини отримали україномовні шкільні підручники від Петра та Марини ПорошенківУ рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» учні Донеччини отримали україномовні шкільні підручники від Петра та Марини ПорошенківУ рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» учні Донеччини отримали україномовні шкільні підручники від Петра та Марини ПорошенківУ рамках проекту Фонду Порошенка «Україна – єдина» учні Донеччини отримали україномовні шкільні підручники від Петра та Марини Порошенків

Останні статті на сайті