Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Нові партнери Центру розвитку підприємництва

Переглядів: 1293
20.12.2018 - 14:58

З метою стимулювання підприємницької ініціативи та підтримки розвитку малого бізнесу на початковій стадії його діяльності в Бахмутському міському центрі зайнятості постійно працює Центр розвитку підприємництва.

19 грудня 2018 року в рамках роботи Центру відбулася зустріч 28 підприємців фізичних і юридичних осіб м. Бахмут та Бахмутського району та 9 безробітних, зацікавлених в питанні організації власногобізнесу з представниками Бахмутського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області.

Завідувач сектору матеріального забезпечення відділу роботи з потерпілими Оксана Лещенко та заступник начальника відділення - начальник відділу роботи з потерпілими Ірина Доленко розповіли учасникам заходу про структуру, функції, можливості та послуги Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області для приватних підприємців, фізичних та юридичних осіб, у т.ч. які мають найманих працівників.

Особливо цікавили учасників зустрічі питання :
- оформлення та заповнення заяв - розрахунків для надання матеріального забезпечення,
- видачі листів непрацездатності,
- призначення та надання допомоги по тимчасовій непрацездатності у зв’язку з доглядом за хворою дитиною,
- особливості обчислення страхового стажу для заповнення нової форми заяви-розрахунку,
- подання звітності до Фонду.

Завідувач сектору профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Галина Сіддікі надала інформацію щодо умов участі суб’єктів малого підприємництва в  середнього підприємництва Донецької облдержадміністрації , яка надає можливість отримати безповоротну фінансову підтримку на реалізацію своїх бізнес-ідей. а також представила проект чеської неурядової гуманітарної організації« Людина в біді» для малого бізнесу, підприємств, установ, оргпнізацій щодо створення нових робочих місць. Окремо були висвітлені додаткові джерела отримання корисної для підприємців інформації - додаток «Центр розвитку підприємництва», онлайн - ресурс «Прометеус», відеопосібник для складання бізнес-плану з покроковими рекомендаціями з бізнес планування, який надає можливість отримати відповідні знання.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал ознайомив присутніх з додатковими фінансовими стимулами, які служба зайнятості пропонує роботодавцям, які приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.

Якщо ви бажаєте отримати корисну інформацію, яка сприятиме розвитку вашого бізнесу, запрошуємо вас на тренінги-семінари в Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості щосереди з 10-00 до 13-00.

19 грудня 2018 року в рамках роботи Центру відбулася зустріч 28 підприємців фізичних і юридичних осіб м. Бахмут та Бахмутського району та 9 безробітних, зацікавлених в питанні організації власногобізнесу з представниками Бахмутського міського відділення У