Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

Урядовий портал

Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”

Переглядів: 1909
17.12.2018 - 12:53

17 грудня 2018 року у Бахмутській міській раді відбулося підписання Меморандуму про взаємодію із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у рамках глобальної програми «Громада, дружня до дітей та молоді».

Участь у підписанні взяли керівник офісів ЮНІСЕФ на Сході України Гаспар Брегман та Бахмутський міський голова Олексій Рева.

Про намір приєднатися до глобальної ініціативи ЮНІСЕФ заявили більше 160 міст та об'єднаних територіальних громад з усієї України. Бахмут увійшов до першої когорти муніципалітетів, які є лідерами у впровадженні ініціативи та отримують технічну підтримку ЮНІСЕФ.

«Ми підтримуємо амбітну мету — створити в місті ще більш комфортні умови для проживання всіх громадян, розвитку творчих здібностей і розкриття потенціалу молоді та дітей, особливо найменш захищених з них, визнаючи їх інтереси найвищим пріоритетом. Діти та молодь в серці Бахмута!», -  наголосив Бахмутський міський голова Олексій Рева.

“Ми раді підписати меморандум про співпрацю в рамках програми “Громада, дружня до дітей та молоді” з містом Бахмут. Керівництво і молодь цього міста надихають нас і показують гідний приклад успішної роботи з дітьми і молоддю в регіоні. Ми впевнені, що участь міста в реалізації Ініціативи ЮНІСЕФ тільки примножить досягнення та успіхи громади, а діти та молодь - отримають нові можливості та інструменти, як зробити своє місто кращим і більш комфортним.”, - зазначив Гаспар Брегман, керівник офісів ЮНІСЕФ на Сході України.

Меморандум окреслює порядок участі міста у глобальній Ініціативі та передбачає надання організаційної і технічної допомоги зі сторони ЮНІСЕФ. Підписання документу є першим кроком до отримання офіційного статусу “Громада, дружня до дітей та молоді”. Документ зокрема підтверджує зобов’язання громади створити більш сприятливе середовище для розвитку дітей і молоді.

Процес здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді” має визначену процедуру і передбачає активне залучення дітей та молоді на всіх етапах. Першим етапом є проведення аналізу становища дітей та молоді у громаді. Далі міська рада зобов’язується розробити та прийняти план дій, який сприятиме створенню чистого, безпечного та комфортного середовища для цих груп населення та забезпечити ресурси для виконання прийнятого плану.

Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”Бахмут наблизився до здобуття статусу “Громади, дружньої до дітей та молоді”

Останні статті на сайті