Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва

Переглядів: 1995
17.12.2018 - 09:44

Для мільйонів людей різдвяні й новорічні свята — це час, який вони проводять разом із сім’єю та друзями, час відновлення тісних взаємин.

Для дітей це особливий час, адже всі знають, що на день Святого Миколая, на Новий Рік та Різдво відбуваються справжні дива.

Відзначати День Святого Миколая - це чудова українська традиція, сповнена чарівним духом, дитячим щастям, яка вчить всіх безкорисливо обдаровувати тих, кого любимо, про кого піклуємось і тих, хто цього потребує.

11 грудня у Бахмутському ЦТТДЮ відбулася довгоочікувана подія - відкрилася фабрика Святого Миколая, де працюють помічники Чудотворця – вихованці Центру. Діти із захопленням писала до Святого Миколая листи, виготовляла новорічні іграшки, вітальні листівки. Вихованці Центру з великим бажанням визвалися стати помічниками Святого Миколая. Тепер у них багато роботи. Необхідно підготувати подарунки для діток із багатодітних та малозабезпечених сімей.

Відкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтваВідкриття фабрики Святого Миколая в Бахмутському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва

Останні статті на сайті