Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Урядовий портал

Пройшли зустрічі студентів із військовослужбовцями

Переглядів: 1298
13.12.2018 - 09:58

З нагоди Дня Збройних Сил України, який щорічно відзначають 6 грудня, в навчальних закладах І-ІV рівня акредитації пройшли зустрічі студентів із  військовослужбовцями. Представники 54 окремої механізованої бригади та цивільно-військового співробітництва штабу об’єднаних сил м. Бахмут поговорили із хлопцями та дівчатами про конституційний обов’язок захищати Батьківщину.

«Сьогодні актуальною темою в нашій країні залишається тема миру. Живучи під мирним небом, у злагоді один з одним,  ми маємо пам’ятати, що зараз в ООС наші бійці зазнають втрат.  Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре» - розпочав свою зустріч зі студентами медичного коледжу офіцер цивільно-військового співробітництва штабу об’єднаних сил м. Бахмут майор Ярмолюк Костянтин Юрійович.

Також військові побували у Бахмутському індустріальному технікумі, педагогічному коледжі та навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Української інженерно-педагогічної академії.  Під час зустрічей студенти дізналися про права цивільної та військової людини в нашій державі, отримали компетентні роз’яснення щодо сучасного воєнного стану в Донецькій області.

Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

Останні статті на сайті