Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 105 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Подорож Святого Миколая

Переглядів: 1660
13.12.2018 - 09:27

Ось майже і промайнув рік! Знову настає святковий час! Уже скоро вулиці занесе снігом, засяють крижані бурульки та закружляють у танці ніжні сніжинки. Нескінченна прозора вуаль покриє увесь небосхил. У повітрі запахне казкою та мандаринами.

Напередодні Дня Святого Миколая 11 грудня 2018 року в місті Бахмуті розпочався каскад різноманітних заходів. На базі міської дитячої бібліотеки гостинно відчинила свої двері резиденція Святого Миколая, де діти з  радістю змогли поспілкуватися, взяти участь у розважальній програмі та помилуватись яскравими виступами однолітків. Свій музичний вклад зробили і вихованці гуртків «New day» та «Дзвінка капель» Бахмутського МЦДЮ.

На цьому пригоди Миколая у нашому місті не закінчилися. Разом зі знімальною групою телеканала «Бахмут» він відправився в подорож, зазирнувши і до неймовірно вбраного Центру дітей та юнацтва. Зустрівшись зі своїми помічниками Зайчиком та Білочкою, Святий Миколай впевнився, що підготовка до свят йде повним ходом: 15 грудня буде працювати справжня «Майстерня Святого Миколая» на базі Бахмутського Центру дітей та юнацтва, кімнат школярів «Дружба» та «Бригантина», а 16 грудня в кімнаті школярів «Мрія» відбудеться спортивно-розважальна програма «Подорож Святого Миколая до країни Спортландії».

А ще в період з 9 по 19 грудня буде діяти акція «Скринька бажань» та «Скринька допомоги» при Бахмутському Центрі дітей та юнацтва! Кожен бажаючий може взяти в ній участь і зробити добру справу напередодні свята.

Запрошуємо вас у гості!

Напередодні Дня Святого Миколая 11 грудня 2018 року в місті Бахмуті розпочався каскад різноманітних заходів. На базі міської дитячої бібліотеки гостинно відчинила свої двері резиденція Святого Миколая, де діти з  радістю змогли поспілкуватися, взяти участНапередодні Дня Святого Миколая 11 грудня 2018 року в місті Бахмуті розпочався каскад різноманітних заходів. На базі міської дитячої бібліотеки гостинно відчинила свої двері резиденція Святого Миколая, де діти з  радістю змогли поспілкуватися, взяти участ

Останні статті на сайті