Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 56 гостей.

Донецька обласна рада

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У СТОВ «ІЛЮС»

Переглядів: 1215
11.12.2018 - 08:25

З метою підбору працівників по заявці сільськогосподарського товариства «ІЛЮС» Бахмутським міським центром зайнятості 7 грудня було організовано та проведено «День відкритих дверей на виробництві».

В даний час здійснюється добір за вакансіями «водій автотранспортних засобів», «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «машиніст крана автомобільного», «бухгалтер». Участь у заході прийняли п’ятеро безробітних, які за своїми професійними компетенціями відповідають наявним вакансіям.

День відкритих дверей на виробництві – це чудова можливість поспілкуватись особисто з представником підприємства, отримати вичерпну інформацію про наявні вакансії та на власні очі побачити робочі місця та ознайомитися з умовами праці. Підприємство є ринкоутворюючим для Бахмутського району, тож укомплектування СТОВ «ІЛЮС» кадрами – одне з пріоритетних завдань служби зайнятості.

Для безробітних громадян було проведено екскурсію територією підприємства. Під час заходу інспектор відділу кадрів Тетяна Михайлова розповіла, що підприємство займається вирощуванням зернових культур, ознайомила присутніх зі специфікою роботи, графіком та системою оплати праці, та наголосила, що працівники, безпосередньо зайняті на сільськогосподарських роботах, забезпечуються безкоштовним харчуванням. Шукачі роботи отримали відповіді на питання стосовно видів техніки, що використовується на підприємстві. Підприємство володіє сучасним парком сільськогосподарських машин і техніки, що дає змогу підвищувати економічність процесів, продуктивність праці, поліпшувати її умови, підвищувати рівень техніки безпеки.

По закінченню усі присутні мали змогу пройти попередню співбесіду, а дві особи були запрошені спробувати себе безпосередньо на робочому місці.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У СТОВ «ІЛЮС»