Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Урядовий портал

Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках

Переглядів: 1094
11.12.2018 - 08:15

З метою сприяння  патріотичному вихованню учнівської молоді, спонукання учнів до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробудження  національної самосвідомісті, почуття захоплення і гордості подвигами українських людей, здійсненними в роки війни і в мирний час, у Бахмутському НВК № 11 відзначили День Збройних сил України.

До учнів завітав  військовослужбовець 54 окремої механізованої бригади Олександр Сергійович Прохорович. Протягом зустрічі учні разом із гостем  згадали героїчну історію нашої держави, імена людей, які, не шкодуючи власного життя, захищали рідну землю. Він наголосив, що служити в армії - справа честі та обов'язку.

На заході було обговорено роль і призначення національного війська – служити українському народові. Олександр Сергійович зазначив, що українські воїни разом з Україною виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок. Вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять героїв Небесної сотні, які   віддали свої життя, відстоюючи європейський вибір нашої держави, воїнів української армії, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи цілісність і незалежність України. 

Щастя, здоров'я, тиші і миру тобі, дорогий наш захиснику! Спасибі тобі за те, що ти є в нас.

Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних рукахСпокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних рукахСпокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних рукахСпокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних рукахСпокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках

Останні статті на сайті