Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 132 гостя.

Презедент України

Спільне свято до Дня Збройних Сил України

Переглядів: 1269
11.12.2018 - 08:11

6 грудня до Дня Збройних Сил України за ініціативою Управління освіти пройшло спільне свято для колективів шкіл №5 та №7.

Сьогодні це свято особливо актуальне. Ми схиляємо голови,  віддаючи шану тим людям, які  самовіддано захищають кордони нашої  держави. Хай їх Бог береже!

Із нагоди цього дня в Бахмутській загальноосвітній школі I-III ступенів № 7 класні керівники провели уроки мужності, бібліотекар Алла Рахвальська оформила інформаційний привітальний паркан «Нашим захисникам!».

Юлія Кабак та Марина Жванія підготували привітальний відеоролик, який розмістили на сторінці школи у Facebook.

 https://www.facebook.com/julyakabak/videos/2347672798640502/ 

Святковий захід відбувся в актовій залі школи №5. Головними героями сьогоднішнього дня були: капітан Олексій Качковський, лейтенант Володимир Павлюк та молодший лейтенант Максим Кулинич. Військові були запрошені на патріотичну гру «Є така професія – Батьківщину захищати!» У грі взяли участь учні 7-х класів Бахмутської ЗОШ №7 та Бахмутської ЗОШ №5. Діти не тільки змагались у спритності та кмітливості, але й порадували наших воїнів патріотичними піснями. Перемогла, звичайно, дружба!

Діти передали привітальні листівки нашим захисникам, натомість військові розповіли учням про складність та важливість професії військового. Капітан Олексій  Качковський прочитав вірш, який був написаний його побратимом після страшного бою. 

Учні  дуже вражені силою духу, сміливістю та мужністю наших захисників!

Спільне свято до Дня Збройних Сил УкраїниСпільне свято до Дня Збройних Сил УкраїниСпільне свято до Дня Збройних Сил УкраїниСпільне свято до Дня Збройних Сил УкраїниСпільне свято до Дня Збройних Сил України

Останні статті на сайті