Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ

Переглядів: 1176
05.12.2018 - 16:14

5 грудня 2018 року в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся  черговий інформаційно-консультаційний захід – міні-ярмарок вакансій, який організовано з метою підбору співробітників для Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління ПФУ Донецької області.

Пенсійний фонд на місцевому рівні представляла Наталя Сигналова, яка очолює кадрову службу управління. Бахмутський міський центр зайнятості представляли заступник директора Олена Павлова та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал. Всього міні-ярмарок відвідала 21 безробітна особа, в тому числі одна людина з інвалідністю.

На сьогодні в Бахмутсько-Лиманському управлінні ПФУ вільними залишаються 5 вакансій спеціалістів державної служби, укомплектуванню яких сприяє Бахмутський міський центр зайнятості. «Робота працівників Пенсійного фонду спрямована на забезпечення соціального захисту населення, зокрема тих категорій, які найбільш його потребують», – звернулась до присутніх Наталя Сигналова. Для успішного виконання цих завдань працівники докладають багато зусиль та енергії, демонструють високий професіоналізм, чуйність, індивідуальний підхід до кожної людини, при цьому відчувають глибоку відповідальність за доручену справу. В ході заходу керівник відділу кадрів управління акцентувала увагу пошукачів роботи на навантаженні спеціалістів та напруженості праці, проінформувала про рівень оплати та заохочення співробітників, запросила учасників заходу до участі у конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців. Для того, щоб сформувати уявлення про умови праці, оцінити свій професійний потенціал, порівняти свої можливості із складністю та відповідальністю майбутньої роботи, Наталя запросила присутніх відвідати управління та ознайомитися зі специфікою роботи фахівців закладу. Крім того всім учасникам заходу було надано перелік документів, необхідних для участі у конкурсі.

В результаті проведеного заходу 4 особи виявили бажання ознайомитися з умовами роботи безпосередньо у відділах, в яких є наявні вакансії, а ще 12 осіб були запрошені до участі у конкурсі.

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУПЕНСІЙНИЙ ФОНД ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ

Останні статті на сайті