Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

ExportUA

У Бахмуті завершився міський турнір з баскетболу серед студентів

Переглядів: 1783
04.12.2018 - 15:14

3 грудня підведені підсумки міського турніру з баскетболу серед студентів, який відбувався на базі медичного коледжу, в рамках міської спартакіади та став завершальним етапом баскетбольного листопада в Бахмуті.

В змаганнях за чемпіонській кубок та звання найкращої баскетбольної команди боролися команди 7 навчальних закладів міста. Турнір запам'ятався великою кількістю позитивних емоцій, красивими і точними кидками, жагою до перемоги, гучними вигуками і оплесками уболівальників! У впертій боротьби перемогу здобули студенти педагогічного коледжу, срібними призерами турніру стали спортсмени коледжу транспортної інфраструктури, а трете місце посіли баскетболісти інженерно-педагогічної академії. Переможці змагань були нагороджені кубком, а призери грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради та. 

Вітаємо команди чемпіонів і призерів і бажаємо успіхів на шляху спортивного вдосконалення усім учасникам!

img_20181128_144059У Бахмуті завершився міський турнір з баскетболу серед студентівУ Бахмуті завершився міський турнір з баскетболу серед студентівУ Бахмуті завершився міський турнір з баскетболу серед студентівУ Бахмуті завершився міський турнір з баскетболу серед студентів

Останні статті на сайті