Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Обласні зональні змагання «Веселі старти» у Бахмуті

Переглядів: 2568
04.12.2018 - 15:08

29 листопада у СК «Металург» міста Бахмут відбулись обласні зональні змагання «Веселі старти» серед команд-переможців попереднього етапу – представників міст Бахмут, Торецьк, Бахмутського, Костянтинівського районів, Званівської та Сіверської об’єднано-територіальних громад.

Метою проведення цього заходу є залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально-вольових рис характеру у дітей та розвиток фізичних якостей. 

Перед початком змагань учасників привітали директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко та директор Бахмутського міського центру «Спорт для всіх» Олексій Абакумов.

На спортивному майданчику весь час панувала приємна, дружня атмосфера. Хлопці і дівчата мали змогу проявити себе в чотирьох естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи. 

За результатами змагань перше місце серед міст посіла команда Бахмута, серед районів – Бахмутського району, серед об’єднано-територіальних громад – Званівської ОТГ.

Змагання «Веселі старти» мають важливе значення у формуванні навичок роботи в команді, а також у зміцненні здоров’я. А найголовніше – діти проводять час не лише весело, але й з користю. 

Усі учасники заходу отримали заряд енергії, гарного настрою. Команди нагороджено цінними призами та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Обласні зональні змагання «Веселі старти» у БахмутіОбласні зональні змагання «Веселі старти» у БахмутіОбласні зональні змагання «Веселі старти» у БахмутіОбласні зональні змагання «Веселі старти» у БахмутіОбласні зональні змагання «Веселі старти» у БахмутіОбласні зональні змагання «Веселі старти» у Бахмуті