Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Представники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької області

Переглядів: 1510
29.11.2018 - 20:31

29 листопада 2018 року у Краматорську відбулось перше засідання Ради регіонального розвитку Донецької області у новому складі та у розширеному форматі.

Участь у ньому взяли народні депутати України, міські голови, голови ОТГ, райдержадміністрацій та районних рад, керівники підрозділів обласної військово-цивільної адміністрації та центральних органів виконавчої влади, представники міжнародних організацій, наукових кіл, громадськості та бізнесу.

Напочатку заходу до присутніх звернувся очільник області Олександр Куць та зазначив, що сьогоднішнє засідання – крок до конструктивного діалогу щодо соціально-економічних питань кожної території нашої області, майданчик для підведення підсумків та визначення пріоритетів на майбутнє.

«Нам вдалося подолати істотне падіння та стабілізувати ключові показники, які характеризують соціально-економічний розвиток регіону. Тільки за умови збереження системного підходу та формування чіткого плану дій на майбутнє ми зможемо забезпечити стабільність та поступовий рух вперед», - підкреслив голова ДонОДА.

У ході засідання обговорили пілотні проекти та пріоритетні реформи, які реалізуються на Донеччині, незважаючи на складні обставини, зокрема обговорили фінансові можливості та шляхи подолання локальних проблем у містах та новостворених ОТГ.

Бахмутський міський голова Олексій Рева у ході обговорення питання зазначив, що окрім фінансової підтримки від бюджетів слід активно впроваджувати у містах Донеччини механізми державно - приватного партнерства, і як успішний приклад навів «Соціальний проект розвитку Бахмута» який 2018 року посів перше місце обласного конкурсу «Кращих практик місцевого самоврядування» і реалізується у місті з 2005 року.

Представники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької областіПредставники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької областіПредставники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької областіПредставники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької областіПредставники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької областіПредставники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької областіПредставники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької областіПредставники Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку Донецької області