Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Урядовий портал

Свята на честь Дня Гідності і Свободи у школі №18

Переглядів: 2079
28.11.2018 - 16:36

П’ятий рік поспіль Україна відзначає День Гідності і Свободи.  Долучившись до дня пам'ятної дати, школярі Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського вшанували загиблих під час Революції.

У кожному класі освітнього закладу пройшли виховні години  «Заради миру, гідності і свободи України». Учителі та запрошені гості розказали учням про доленосні події в Україні початку ХХІ століття.

Під час меморіального заходу «Україна – територія єдності і свободи» учасники загальношкільної лінійки віддали данину патріотизму і мужності громадянам, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів та європейського вибору. До пам’ятної дошки Героя України Дмитра Чернявського відбулося урочисте покладання квітів.

У читальній залі шкільного бібліотечного центру було організовано фотовиставку та інсталяцію «Доленосні миті історії України».

Такі заходи виховують не тільки патріотичні почуття, але й усвідомлення причетності до історії своєї Батьківщини.

Свята на честь Дня Гідності і Свободи у школі №18Свята на честь Дня Гідності і Свободи у школі №18Свята на честь Дня Гідності і Свободи у школі №18Свята на честь Дня Гідності і Свободи у школі №18