Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Уперше в Бахмуті проведено міську предметно-методичну олімпіаду

Переглядів: 1825
16.11.2018 - 14:38

Сьогодні в Україні відбувається реформування освіти. У зв’язку з цим вчителі мають стати інноваторами, тренерами, тьюторами, фасилітаторами. Учителі міста Бахмута підтримують та оновлюють свої знання, позитивне ставлення до змін, активно підвищують свою власну фахову майстерність!

З метою розкриття творчого потенціалу, підвищення якості освіти шляхом стимулювання пізнавальної активності, підготовки до сертифікації міським методичним кабінетом Управління освіти Бахмутської міської ради  організовано та проведено І міську предметно-методичну олімпіаду для креативних і творчих вчителів англійської мови та математики. 

Олімпіада складалась із 2 випробувань: написання есе «Мистецтво викладання предмета» та комп’ютерне тестування з предмету та методики його викладання.

Голови журі предметних комісій Інна Астапова та Тетяна Лисиченко, відкриваючи олімпіаду, побажали учасникам здобути перемогу та успішно виконати всі завдання.

Брати участь в олімпіаді з англійської мови  виявили бажання досвідчені та молоді вчителі цього предмета із 9 закладів загальної середньої освіти (ЗОШ №№2,5,7,9,10,12,18,24, НВК №11). 11 вчителів математики із ЗОШ №№1,2,4,5,9,10,12,18,24, НВК №11 теж стали активними її учасниками.

Переможцями олімпіади з англійської мови стали Ірина Коваленко (ЗОШ №5), Лариса Богданцева (ЗОШ №12), Володимир Фащук (ЗОШ №2), Інеса Мельник (ЗОШ №12).

Серед учителів математики перемогу отримали Ірина Ердик (ЗОШ №12), Ірина Махіборода (ЗОШ №10), Валентина Ночовка (ЗОШ №5).

Переможці та призери олімпіади отримають дипломи, учасники-сертифікати міського методичного кабінету.

Вітаємо всіх педагогів та бажаємо нових творчих злетів!

Огркомітет олімпіади висловлює щиру вдячність адміністрації   ЗОШ №5 за створення необхідних умов для проведення методичного заходу та роботи журі.

Уперше в Бахмуті проведено міську предметно-методичну олімпіадуУперше в Бахмуті проведено міську предметно-методичну олімпіадуУперше в Бахмуті проведено міську предметно-методичну олімпіаду

Останні статті на сайті