Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 292 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»

Переглядів: 1519
01.11.2018 - 09:59

1 листопада 2018 року відбулася робоча зустріч Бахмутського міського голови Олексія Реви з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут».

Умвельт — група німецьких компаній, яка щодня надає послуги в сфері поводження з відходами мільйонам українців у чотирьох містах країни серед яких – місто Бахмут.

У 2009 році міська рада, КП "Артемівсккоммунспецтранс" і компанія ТОВ "РЕМОНДІС" склало заяву про наміри створення на території міста сучасну систему поводження з твердими побутовими відходами і вже у 2010 році товариство почало свою роботу.

У ході зустрічі разом з працівниками товариства Олексій Рева обговорив економічний стан справ на підприємстві, ознайомився з роботою відділів товариства та обговорив перспективи розвитку ТОВ «Умвельт - Бахмут».

На території Бахмутської міської ради організація успішно займається в галузі поводження з відходами вже 8 років, і наразі, активно впроваджує систему роздільного збору сміття та ТБВ.

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом ТОВ «Умвельт - Бахмут»