Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Керівники освітніх установ м. Бахмута зібралися для обговорення нагальних питань

Переглядів: 1949
31.10.2018 - 16:46

Наприкінці жовтня керівництвом Управління освіти Бахмутської міської ради проведено чергову нараду з директорами закладів освіти.

Начальником Управління Мариною Рубцовою були окреслені основні першочергові завдання на найближчу перспективу, які стоять перед освітянами та визначені реформою Українського уряду, а також, які поставлені на останній колегії департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації. Це активне впровадження Концепції Нової української школи, реформи навчання в початкових класах, впровадження інклюзивного навчання через відкриття інклюзивних класів та груп на базі закладів освіти, а також початок функціонування інклюзивно-ресурсних центрів, забезпечення якості навчання дітей.

Марина Рубцова зазначила, що за результатами проведеного департаментом освіти і науки Донецької облдержадміністрації аналізу участі випускників м. Бахмута в ЗНО-2018 місто посідає І місце на рівні області в цілому, а також з трьох предметів: української мови та літератури, математики, історії України, що говорить про якісну роботу педагогічних колективів з даного питання.

Також на нараді керівників обговорили результати проведених спеціалістами Управління освіти моніторингів з питань забезпечення умов для здобуття спеціальної та загальної середньої освіти (індивідуальне та інклюзивне навчання) на виконання Закону України «Про освіту», організації навчання дітей з особливими освітніми потребами, вивчення умов пожежної та техногенної безпеки підпорядкованих закладів освіти, безпечного перебування в них учасників освітнього процесу.

Враховуючи те, що нарада проходила на базі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2, була організована екскурсія школою, окрім того, директори мали можливість ознайомитися з матеріальною базою створеної комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр м. Бахмута», роботою фахівців установи, обговорити алгоритм взаємодії закладів загальної середньої освіти з КУ «ІРЦ м. Бахмута», батьками.

Управлінням освіти та міським методичним кабінетом були доведені керівникам освітніх установ основні засади законодавства про освіту стосовно розбудови внутрішньої системи якості освіти на рівні закладів, визначені основні завдання, в тому числі стосовно ведення діловодства та архівної справи, спланована робота на листопад.

Керівники освітніх установ м. Бахмута зібралися для обговорення нагальних питаньКерівники освітніх установ м. Бахмута зібралися для обговорення нагальних питаньКерівники освітніх установ м. Бахмута зібралися для обговорення нагальних питаньКерівники освітніх установ м. Бахмута зібралися для обговорення нагальних питаньКерівники освітніх установ м. Бахмута зібралися для обговорення нагальних питаньКерівники освітніх установ м. Бахмута зібралися для обговорення нагальних питаньКерівники освітніх установ м. Бахмута зібралися для обговорення нагальних питань