Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Студенти та молодь – для майбутнього України»

Переглядів: 2714
29.10.2018 - 16:58

26 жовтня 2018 року в Приватному вищому навчальному закладі «Донецький університет економіки та права» відбулася IV Міжнародна студентська науково - практична конференція «Студенти та молодь – для майбутнього України».

Вперше конференція під таким гаслом відбулася в нашому місті в 2002 році за ініціативою міського голови та двох провідних навчальних закладів міста: Донецького університету економіки та права та Української інженерно - педагогічної академії. З того часу зазначений науковий форум є доброю традицією в  Бахмуті і об’єднує інтелігентну еліту різних наукових галузей провідних закладів вищої освіти України.

Цьогорічна конференція має статус міжнародної. Її організаторами виступили ПВНЗ «ДонУЕП» (м.Бахмут, Україна); Франкфуртський університет ім.Гете (Німеччина); Білоруський національний технічний університет( Мінськ, Білорусь); Університет Матея Бела (Банська Бистриця, Словаччина); Вища школа комунікації і адміністрування (Познань, Польща); Бізнес школа (Португалія).

У конференції взяли участь більш ніж 180 дослідників з 50 закладів освіти України та світу. Численні тези доповідей та заявки на виступ надійшли з провідних українських вишів Києва, Вінниці, Ужгорода, Черкас, Тернополя, Харкова, Кривого Рогу, Краматорська, Маріуполя, Старобільська.

Дуже приємно бачити на конференції постійних учасників із навчальних закладів Бахмуту:  Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА, Бахмутського індустріального технікуму ДВНЗ «Донецький технічний університет», Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури, Донецького вищого училища олімпійського резерву ім.С.Бубки, Бахмутського педагогічного коледжу, Бахмутського коледжу мистецтв ім.І.Карабиця.

Проведення наукової конференції – це можливість обговорити дослідні здобутки, нові ідеї, це зустрічі давніх друзів, налагодження нових контактів з колегами з різних країн, можливість отримати досвід досягнень. Мета заходу – формування нової української еліти, самореалізації наукового, творчого, організаційного потенціалу молоді.

Всі учасники конференції отримали іменні сертифікати. За результатами роботи секцій переможців нагороджено дипломами та подарунками. Дякуємо учасникам. Дякуємо науковим керівникам за активне сприяння студентській науці. Відбулося справжнє свято науки!

«Студенти та молодь – для майбутнього України»«Студенти та молодь – для майбутнього України»«Студенти та молодь – для майбутнього України»«Студенти та молодь – для майбутнього України»«Студенти та молодь – для майбутнього України»«Студенти та молодь – для майбутнього України»«Студенти та молодь – для майбутнього України»«Студенти та молодь – для майбутнього України»«Студенти та молодь – для майбутнього України»