Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Верховна рада України

Представники Бахмутської міської ради взяли участь у форумі «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави»

Переглядів: 1092
29.10.2018 - 08:58

Впродовж 25 та 26 жовтня, у Краматорську пройшов масштабний форум «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави». Захід організовано Донецькою та Луганською облдержадміністраціями, Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки Ради Європи.

У форумі брали участь народні депутати України – члени Комітету, голови профільних підкомітетів, представники центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування України, зокрема – представники Бахмутської міської ради: секретар міської ради Світлана Кіщенко та заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена, представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експертного та наукового середовища, міжнародні партнери.

Організатори взяли за основу реформу децентралізації, бо вона є вкрай важливою для України сьогодні – це комплексна, всеохоплююча реформа, яка стосується всіх сфер життєдіяльності.

В рамках заходу присутні обговорили стан розвитку місцевого самоврядування та актуальні питання законодавчого регулювання у зазначеній сфері, стратегічне планування як інструмент нової регіональної політики, вирішення питань ВПО, розвитку суспільного мовлення та мовлення громад, інструменти безпеки в громадах, а також ознайомилися з європейським досвідом та стандартами у відповідних сферах.

Також, в рамках панельної дискусії «Діти – майбутнє України», заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена представила присутнім результати роботи Бахмутської міської ради у сфері соціальної підтримки дітей різних категорій, які були високо оцінені учасниками заходу.

Представники Бахмутської міської ради взяли участь у форумі «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави»Представники Бахмутської міської ради взяли участь у форумі «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави»Представники Бахмутської міської ради взяли участь у форумі «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави»

Останні статті на сайті