Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Верховна рада України

Лялькова вистава, веселий Хелловін та м’які котики в дитячій бібліотеці

Переглядів: 2207
26.10.2018 - 14:45

24 та 25 жовтня 2018 року в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської бібліотеці для дітей відбулась низка заходів за підтримки Міжнародної організації з міграції в рамках фестивалю «Книгограй».

Розпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу та відгадували персонажів.

Для дітей 9-12 років пройшла розважальна містерія «Веселий Хелловін». Вечірка розпочалася відгадуванням таємничих загадок та малюванням хелловінського гарбуза. Весело «готували» магічне зілля, долали перепони на болоті, грали у ліхтарик Джека, лякали один одного, багато танцювали в хелловінських масках і фотографувалися біля фотозони. По завершенню діти отримали подарунки – розважальну іграшку-спінер.

Другий день в бібліотеці вийшов по-справжньому творчим та креативним. Він був присвячений муркотливим котикам, адже найпопулярніші книги серед наших читачів – це книги про котів та журнал «Котелло». Бібліотекарі провели майстер-клас з виготовлення м’якої іграшки з рукавички та синтепуху. Іграшки вийшли просто чудові. Кожна дитина змогла забрати свого котика додому.

Розпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу таРозпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу таРозпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу таРозпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу таРозпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу таРозпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу таРозпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу таРозпочався фестиваль ляльковою виставою «Казка про книжку». Для маленьких читачів бібліотеки та вихованців дитячого садочку № 36 виступили герої відомих казок: вовк, пан Коцький, Дюймовочка, Мишка, Червона Шапочка. Діти із задоволенням дивилися виставу та

Останні статті на сайті