Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Психологічна служба м. Бахмута представила досвід роботи на міжнародній виставці в Києві

Переглядів: 2358
26.10.2018 - 10:12

23-25 жовтня у м. Києві проходила Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Восьма міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», учасниками якої були фахівці психологічних та методичних  служб закладів освіти, педагоги, батьки, представники громадськості.

Завідувач Центру практичної психології і соціальної роботи Управління освіти Бахмутської міської ради  Вікторія Головко у складі делегації  Донецької  області гідно представила досвід роботи психологічної служби м. Бахмута. У ході психологічного воркшопу «Психологічна служба НУШ: новітні технології супроводу» ознайомила учасників виставки з можливостями та варіаціями використання в роботі психолога Кубиків історій, як інструменту пошуку креативних педагогічних рішень.

Зустріч не залишила учасників  байдужими: вони активно виконували практичні завдання, обговорювали результати,  робили висновки щодо використання запропонованої технології  у власній професійній діяльності.

Психологічна служба м. Бахмута представила досвід роботи на міжнародній виставці в КиєвіПсихологічна служба м. Бахмута представила досвід роботи на міжнародній виставці в КиєвіПсихологічна служба м. Бахмута представила досвід роботи на міжнародній виставці в Києві

Останні статті на сайті