Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 109 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

У Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської ради

Переглядів: 3794
25.10.2018 - 09:22

24 жовтня 2018 року у малий залі Бахмутської міської ради відбулася зустріч представників громадських організацій та міської ради, на якій було презентовано результати участі у проекті Transparent Cities та заходів з оновлення сайту міської ради в рамках програми «Розбудова прозорості в містах України», що підтримується Фондом Демократії ООН.

На початку зустрічі секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко привітала присутніх та детально ознайомила з результатами реалізації проекту Transparent Cities та заходами з самооцінки  збільшення прозорості роботи міської ради. 

Представник ГО «Дія» Вікторія Величко презентувала присутнім проект «Бахмут -  прозоре місто», який є корисним інструментом впливу громади на місцеву владу.

Начальник відділу комп’ютерного забезпечення Кисельов Максим продемонстрував присутнім можливості оновленого сайту Бахмутської міської ради, який, наразі, працює у тестовому режимі. Учасники зустрічі переглянули розділи та структуру нового сайту та виказали свої зауваження та побажання щодо його наповнення.

Наприкінці обговорення Світлана Кіщенко зазначила, що представники міської ради, відділів та управлінь повинні прикладати всі зусилля для постійної актуалізації, оперативності та доступності інформації, яка розміщується на офіційному веб-сайті міської ради, тому що на сьогодні електронне спілкування з органами місцевої влади стає все більш актуальним для громади.

У Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської радиУ Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської радиУ Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської радиУ Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської радиУ Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської радиУ Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської радиУ Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської радиУ Бахмуті презентували результати участі у проекті Transparent Cities та ознайомили з оновленим веб-сайтом міської ради

Останні статті на сайті