Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Творча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮ

Переглядів: 2124
24.10.2018 - 17:01

Усі осінні канікули Бахмутський Центр технічної творчості дітей та юнацтва працював у режимі «non stop».

Для вихованців двері Центру були відкриті, починаючи з 9 години ранку до 18:00. Завданням колективу було максимально корисно зайняти дітей у канікулярні дні, і це були не просто традиційні заняття. Графік перебування гуртківців на день у Центрі був дуже щільний та насичений: творчі години з проведенням майстер-класів, цікаві екскурсії, перегляд мультфільмів, настільні ігри, танцювальні хвилинки, прогулянки парком із фотосесією та найулюбленіша  гуртківцями зона відпочинку, де можна було просто відпочити емоційно та фізично від насиченого дня.

Також для дітей була організована поїздка до міського народного Дому. Там вихованці із задоволенням переглянули спектакль «Скарби Бразилії», поставлений театральним колективом «Фенікс». Завдяки теплій осінній погоді «мрійники» Центру мали змогу здійснити прогулянку Алеєю троянд, де дітвора отримала емоційний  запал бадьорості та масу позитивних емоцій.

Останній день творчої осінньої платформи пройшов дуже активно. Для вихованців була влаштована дискотека в ТЦ «Победа». Після танців та музичних конкурсів дітям було запропоновано переглянути мультфільм «Велика котяча втеча».

Тиждень промайнув дуже швидко. Наші вихованці активно провели канікули, зарядились позитивною енергією та з нетерпінням чекають нових вражень.

Творча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮТворча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮТворча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮТворча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮТворча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮТворча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮТворча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮТворча осіння платформа у Бахмутському ЦТТДЮ

Останні статті на сайті