Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 150 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбулась 122 сесія Бахмутської міської ради

Переглядів: 1929
24.10.2018 - 16:43

24 жовтня 2018 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулася 122 сесія Бахмутської міської ради.

На початку засідання сесії виступила директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 Дроздова Наталя Юріївна. Вона висловила слова подяки від імені батьківського, учнівського та педагогічного колективів міському голові Реві Олексію Олександровичу та депутату Бахмутської міської ради Іванкову Володимиру Володимировичу, за фінансову і матеріальну підтримку школи.

В ході засідання 122 сесії були прийняті рішення з питань:

1. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку міста  Бахмута  на  2018  рік та основні напрями розвитку на 2019 і 2020 роки.
2. Про  внесення  змін  до Комплексної  програми  розвитку культури  на території міста Бахмута  на 2017-2020 роки.
3. Про внесення змін до міської цільової програми щодо сприяння розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м.Бахмуті на  2017 – 2020 роки.
4. Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради від 27.09.2017  № 6/105-1983 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу по визначенню проектів-переможців для участі у міській цільовій програмі щодо сприяння розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м.Бахмуті на 2017-2020 роки».
5. Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності Бахмутської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів Бахмутської міської ради у засобах масової інформації на 2018-2020 роки.
6. Про внесення змін до структури виконавчих органів Бахмутської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2018 рік.
7. Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної  громади  м. Бахмута рухомого майна.
8. Про прийняття  (безоплатно) у комунальну власність територіальної  громади м. Бахмут майна.
9. Про внесення змін до переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 28.03.2018 № 6/111 -2162.
10. Про внесення змін до переліку підприємств, закладів  і організацій, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста Бахмута, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 22.11.2017 № 6/107 – 2022.
11. Про розроблення містобудівної документації - детального  плану території по провулку 1-й Пушкіна,4 у м.Бахмут для зміни цільового призначення земельної ділянки під  будівництво та обслуговування будівель торгівлі.
12. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмут.
13. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної  громади  м. Бахмут.
14. Про передачу у власність земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмут.
15. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
16. Про внесення змін до Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на території  м. Бахмута на 2016-2018 роки.
17. Про придбання житла дитині-сироті Підставкину Б.О. за рахунок субвенції з державного бюджету.
18. Про придбання житла особі з числа дітей-сиріт Селезньову В.С. за рахунок субвенції з державного бюджету.
19. Про придбання житла особі з числа дітей-сиріт Скоріковій Д.В. за рахунок субвенції з державного бюджету
20. Про придбання житла особі з числа дітей-сиріт Шимку О.О. за рахунок субвенції з державного бюджету
21. Різне.

В розділі «Різне» :

ВИСТУПИВ: Величко В.І. запитав про стан ремонту водогону по вулиці Оборони.

ВИСТУПИВ: Козаков А.Є. (головний інженер КП «БАХМУТ-ВОДА») – сповістив, що роботи по ремонту водогону по вулиці Оборони ведуться за планом.

ВИСТУПИВ: Логвінов С.В. (заступник директора з фінансових питань ТОВ «Бахмут-Енергія»)проінформував присутніх, що всі міські системи тепломереж повністю готові до опалювального сезону, циркуляційні насоси працюють у «холодному» режимі. ТОВ «Бахмут-Енергія» готове почати опалювальний сезон одразу, як Артемівське УГГ дозволить зняти пломби та розпочне подачу газу.

ВИСТУПИВ: Остапенко С.В. (начальник ПТО Артемівського УГГ) – пояснив, що Артемівське управління з газозабезпечення та газифікації це структурний підрозділ ПАО «Донецькоблгаз», всі розпорядження надходять з області. Як тільки обласне керівництво дозволить почати подачу газу, ми відразу, на протязі дня, дамо газ на всі котельні. Опалювальний сезон по Донецькій області ще не почато, сьогодні буде нарада в Краматорську, на якій будуть вирішувати це питання. 

На цьому пленарне засідання 122 сесії було закрито.

Останні статті на сайті