Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Осінні канікули – чудова пора відпочинку

Переглядів: 1620
23.10.2018 - 13:39

Відповідно до плану роботи школи учні Бахмутської ЗОШ №12 цікаво проводять свій  час на осінніх канікулах.

На початку тижня учні 6-х класів разом з учителем історії Ганною Бамбулею провели брейн – ринг, у ході якого  учасники мали змогу згадати відомі історичні події, попрацювати в команді. Учні 7-Б та 6-В  класів разом із класними керівниками Іриною Бродецькою та Світланою Кудояр відвідали майстер – класи, які проводили працівники Міського центру дітей та юнацтва. Активісти з числа учнівського самоврядування разом із педагогом – організатором Надією Дорошко брали участь у грі «Імперія лідерів» у МЦДЮ. Гарними були канікули для учнів 5-А та 5-Г класів, які мали змогу насолодитися екскурсією до лісу під час подорожі до Ямполя.

Упродовж канікул учні готувалися до різних конкурсів: майстрували, малювали, співали та танцювали. Хлопці та дівчата відвідували тренування з футболу, баскетболу, легкої атлетики.

Канікули – це чудова пора для відпочинку, цікавих занять та подорожей.

На початку тижня учні 6-х класів разом з учителем історії Ганною Бамбулею провели брейн – ринг, у ході якого  учасники мали змогу згадати відомі історичні події, попрацювати в команді. Учні 7-Б та 6-В  класів разом із класними керівниками Іриною БродецькоНа початку тижня учні 6-х класів разом з учителем історії Ганною Бамбулею провели брейн – ринг, у ході якого  учасники мали змогу згадати відомі історичні події, попрацювати в команді. Учні 7-Б та 6-В  класів разом із класними керівниками Іриною БродецькоНа початку тижня учні 6-х класів разом з учителем історії Ганною Бамбулею провели брейн – ринг, у ході якого  учасники мали змогу згадати відомі історичні події, попрацювати в команді. Учні 7-Б та 6-В  класів разом із класними керівниками Іриною Бродецько

Останні статті на сайті